Organic-BIO Produse cu ingrediente din culturi
organice și BIO certificate.
Livrare gratuită
Pentru comenzi mai
mari de 150 de lei.

Termeni și condiții

Site-ul www.agiora.ro, produsele și serviciile disponibile pe www.agiora.ro sunt oferite de S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. cu sediul social în București, Bd. Basarabia, nr. 236, bl. MC17A, sc. 1, et. 5, ap. 19, sector 2, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/10692/2016, cod fiscal 36412118, denumită în continuare societate.

Magazin – Str.Gheorghe Petrascu 15A, Sector 3

Acest document stabilește termenii și condițiile de utilizare ale site-ului/conținutului/serviciului de către utilizator sau client, în caz că acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, încheiat între AGIORA BEAUTY’S NATURE și acesta.

În scopuri explicative, acestea sunt definițiile aplicate termenilor folosiți în stipulațiile de mai jos:

Conținut: toate informațiile de pe și conexe cu www.agiora.ro, care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate online.

Serviciu: activitățile de comerț electronic care au loc exclusiv pe paginile publice disponibile pe www.agiora.ro, în sensul acordării posibilității clientului de a achiziționa produse folosind mijloace electronice (inclusiv telefonice).

Utilizator: persoana fizică sau juridică de drept public sau privat care are acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare.

Cont: grupare formată dintr-o adresă de email și o parolă care permit accesul unui singur utilizator la secțiuni speciale ale site-ului și la anumite servicii.

Client: persoană fizică sau juridică de drept public sau privat care are acces la conținut și serviciu sau care beneficiază de pe urma produselor oferite de www.agiora.ro și achiziționate de către acesta prin folosirea serviciului.

Tranzacție: încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui produs de către www.agiora.ro către client indiferent de modalitatea de livrare.

POLITICĂ GENERALĂ

1. Folosirea, inclusiv dar nelimitată la accesarea, vizitarea, vizualizarea conținutului/serviciului, implică acordul utilizatorului sau clientului cu prezentele Termeni și Condiții.

2. Accesul al serviciu se face exclusiv prin accesarea prezenței online www.agiora.ro.

3. Utilizând site-ul www.agiora.ro, utilizatorul sau clientul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia.

4. Dacă utilizatorul sau clientul nu este de acord/nu acceptă sau își revocă acordul dat pentru acest document, acesta renunța la accesul al serviciile oferite prin intermediul site-ului www.agiora.ro fără nicio garanție din partea S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L.

CONȚINUT

Tot conținutul, incluzând dar nelimitându-se la imagini, text și/sau conținut prezentate pe www.agiora.ro sunt proprietatea intelectuală a S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. sau al unor părți terțe, caz în care conținutul poate fi considerat cu titlul de proprietate original cerut de proprietarul de drept al respectivului conținut pentru care S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. deține licența de utilizare și/sau publicare.

Nu este permisă utilizatorului copierea, transferul, modificarea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L., includerea oricărui element de conținut în afara site-ului www.agiora.ro, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. asupra conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea și afișarea conțintului, decât cu acordul expres S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L.

Dacă S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. oferă utilizatorului dreptul de a utiliza sub formă descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care utilizatorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept acoperă numai acel conținut definit în acord.

Orice utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres în acest document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul că acesta există, este interzisă.

POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

Accesul la serviciu este permis oricărui utilizator care dorește să achiziționeze produse de pe www.agiora.ro.

Pentru a i se permite accesul la serviciu, utilizatorul trebuie să accepte prevederile documentului.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. poate limita accesul clientului la serviciu în funcție de comportamentul său anterior.

Este interzisă partajarea datelor unui cont între mai mulți clienți.

Dacă se descoperă asemenea cazuri, S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. își rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la conținut sau serviciu.

PRODUSE

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. poate publica pe www.agiora.ro informații despre produse și/sau promoții practicate de către acesta într-un anumit interval de timp și în limita stocului disponibil.

Toate prețurile aferente produselor prezentate pe site includ TVA.

Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON.

VALABILITATEA OFERTELOR

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica prețurile practicate pentru produsele disponibile pe www.agiora.ro prin notificarea în prealabil a utilizatorului sau clientului.

Prețul de achiziție al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, în limita stocului disponibil.

Acest preț de achiziție dintr-o comandă emisă nu poate fi modificat la un moment ulterior emiterii acesteia decât cu acordul părților.

Prețul de achiziție al produselor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

Clientul poate renunța la produsele achiziționate prin comandă conform politicii noastre de retur.

COMANDĂ ONLINE

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe www.agiora.ro.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că toate datele furnizate, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. își rezervă dreptul de a denunța automat o comandă efectuată, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • Datele furnizate de către client sunt incomplete sau incorecte
  • Activitatea clientului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de partea S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L.
  • Fără nicio justificare.

Validarea comenzii și livrarea acesteia se face doar dacă:

  • Datele de la client sunt complete și corecte
  • Produsele din comanda cumpărătorului sunt disponibile
  • Nu există erori de sistem ce ar putea genera prețuri greșite (valoarea zero a prețului).

CONTRACT ȘI FINALIZARE

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. include în coletul expediat către client toate documentele necesare care să ateste achiziționarea produselor către client.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. va facilita informarea clientului asupra stadiului în care se află comanda.

Contractul la care se adaugă documentele care atestă livrarea către client a produselor contractate de acesta, de partea S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L., devine contract onorat.

RETUR PRODUSE

Dacă produsele comandate de pe www.Agiora.ro nu sunt conform așteptărilor sau clientul nu este mulțumit de ele, acesta le poate returna și va primi înapoi contravaloarea comenzii plasate.

Conform legislației din România: Consumatorul are dreptul de a notifica în scris comerciantui că renunță la achiziție, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Astfel, clienții S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. pot returna produsele în ambalajul original și în aceeași condiție în care au fost primite, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor fără penalități și fără invocarea unui alt motiv.

Nu se acceptă pentru returnare produse care:

  • Nu sunt comercializate de S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L.
  • Prezintă semne de utilizare
  • Nu sunt în ambalajul original

Costul returnării produselor este suportat de client și va fi efectuat prin intermediul oricărui serviciu de transport dorit, cu condiția ca acest serviciu să ofere confirmare de primire.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. va returna contravaloarea produselor care îndeplinesc condițiile menționate anterior în maxim 30 de zile de la data primirii produselor returnate de la client (data de livrare a serviciului de curierat).

Suma returnată nu include costurile de transport tur-retur, acestea fiind responsabilitatea clientului.

Un ”client” sau un ”consumator” este reprezentat doar de o persoană fizică.

Persoanele juridice nu au dreptul de returnare a produselor conform legislației în vigoare, care se referă doar la persoanele fizice.

Pentru detalii suplimentare legate de acest caz de returnare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de Contact.

Produsele cu lipsă de conformitate:

Produsele ale căror caracteristici nu corespund specificațiilor afișate pe site-ul www.agiora.ro pot fi returnate după notificarea în prealambim a S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. În acest caz clientul are de ales între înlocuirea produsului cu un alt produs conform sau fie pentru returnarea contravalorii produsului și a costurilor de livrare.

Lipsa de conformitate nu implică defecte de fabricație.

Produse primite defecte:

Produsele achiziționate, care nu sunt funcționale sau au defecte de fabricație vor fi înlocuite cu un produs funcțional cu condiția notificării comerciantului în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Dacă produsul nu mai este disponibil, clientul poate opta pentru înlocuirea acestuia cu unul similar la alegerea sa sau pentru returnarea contravalorii acestuia.

În această situație, cheltuielile de transport vor fi suportate integral de către S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L.

Dacă notificarea se face după mai mult de 48 de ore, produsele fac obiectul condițiilor generale de garanție.

FRAUDĂ

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu solicită prin niciun mijloc de comunicare informații legate de date confidențiale (conturi bancare, carduri, parole personale).

Excepție o reprezintă doar clienții persoane juridice, în sensul obținerii de către S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. a numărului de cont, respectiv a băncii clientului, în numele căruia se va face facturarea unei comenzi.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. declină orice responsabilitate în situația în care un utilizator/client este prejudiciat sub orice formă de către un terț care pretinde că reprezintă S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L.

SPAM

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu promovează spam-ul.

Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa de email pe site poate opta pentru ștergerea acesteia din baza de date www.agiora.ro.

LIMITAREA DE RESPONSABILITATE

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere în fața nici unei persoane fizice sau juridice care folosește sau se bazează pe conținut.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu poate fi trasă la răspundere pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu, etc.) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației de tip conținut prezentată sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni în prezentarea conținutului care pot conduce la orice fel de pierderi.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu garantează utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial/integral conținutul, de a reproduce parțial sau integral conținutul, de a copia sau de a exploata orice conținut în orice altă manieră, sau de a transfera vreunui terț orice conținut asupra căruia are sau a obținut acces, în baza unui acord de utilizare, fără acordul prealabil scris al S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natural altor site-uri la care se ajunge prin legături din conținut, indiferent de natura acestor legături. Pentru acele site-uri, răspunderea o poartă integral proprietarii acestora.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu oferă niciun fel de garanții directe sau indirecte că:

- serviciul va fi potrivit cerințelor clientului

- serviciul va fi neîntrerupt, sigur sau fără erori

- produsele/serviciile obținute gratis sau contracost prin intermediul serviciului vor corespunde cerințelor sau așteptărilor clientului.

LITIGII

Orice dispută cu referire la prezentele Termeni și Condiții, care ar putea să apară între utilizator/client și S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. se va rezolva pe cale amiabilă.

S.C. AGIORA BEAUTY’S NATURE S.R.L. nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor și Condițiilor.

Dacă soluționarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile în vigoare.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlate clauze.